Kerro, kerro kuvastin

Mitä näet, kun katsot peiliin? Onko ihosi menettänyt kimmoisuuttaan ja siihen alkanut muodostua ryppyjä ja juonteita? Onko ilmeesi väsynyt ja iho menettänyt heleytensä? Onko leukalinjan veltostuminen muodostanut hamsteripussit? Vai onko kasvoissasi jokin pieni ”kauneusvirhe”, joka on aina vaivannut sinua?

Ihminen on kokonaisuus ja se, miten viehättäväksi tunnemme itsemme, vaikuttaa myös itsetuntoomme ja henkiseen hyvinvointiimme. Kun ulkonäkömme vääjäämättä muuttuu ikääntymisen myötä, voi myös suhtautuminen omaan itseemme muuttua. Kaikkia muutokset eivät häiritse, mutta jos sinua, joka kerta, kun katsot peiliin, häiritsee jokin asia, on asialle syytä tehdä jotain. Etsitään yhdessä sinulle hoito, joka saa sinut taas näyttämään omalta itseltäsi.

Kiireetön kauneushoitola

Esteettinen hoitola Haavekuva on medikaaliseen ihonhoitoon ja esteettisiin hoitoihin keskittynyt hoitola. Korkealaatuisilla hoidoillamme voidaan parantaa ihon laatua, korostaa kasvon piirteitä tai häivyttää ikääntymiseen liittyviä muutoksia, maltillisesti ja luonnillisen näköistä lopputulosta tavoitellen. Lue lisää hoidoistamme täältä.

Haavekuva toimii kiireettömästi. Varaan aina riittävästi aikaa juuri sinulle kuunnellakseni toiveitasi.